http://www.one.org
ILYY(:
Saturday, June 10, 2006

7 June 2006
SENTOSA BAKAL JADI TARIKAN MALAM KELAS DUNIA

Satu projek di Sentosa yang menelan sebanyak $31 juta itu akan membuat Sentosa sebuah tempat yang lebih berwarna warni dan menarik. Di sana, akan diadakan sesuatu pertunjukan kesan cahaya, air dan laser(Pantai Siloso). Tiga ribu orang boleh memasuki tempat itu dalam satu masa. Menurut Kutua Executif, tarikan baru itu akan mengubah Sentosa menjadi tarikan malam bertaraf dunia bukan sahaja untuk warga Singapura malah pelancong asing ke negara ini. Mereka akan mengadakan sebuah pertunjukan bunga api dan bahan letupan dan ini adalah sangat menarik. Semoga pelancong-pelancong dari luar negara akan terhibur dengan persembahan yang akan dipersembahkan pada tahun yang akan datang.

Daripada artikel-artikel yang lain, saya dapat tahu bahawa Singapura bukan sahaja kreatif tetapi Singapura adalah sebuah tempat yang selamat.

BAHASA MELAYU <33 ;

DIA :D
<3
Assalammualaikum.
Peace be upon you(:

HASLINDA
nur haslinda binte juwaini
sekolah menegah crescent
1g1 '05 2g1 '06
07sifar2sembilan2
sayang AISYAH
islam <3
gemar BERCAKAP(:
selalu AWAL
Image hosting by Photobucket

selamat datang(:

Selamat datang ke blog bahasa melayu saya. Inilah pendapat dan pandangan saya bagi artikel-artikel di dalam Berita Harian(: Saya ingin meminta maaf jika pendapat saya tentang apa-apa perkara di dalam blog ini menyakitkan hati anda. Dari sini, selamat datang ke blog saya and sudilah membacanya:D

KAWAN <3

friendname

PEKIK-