http://www.one.org
ILYY(:
Thursday, June 29, 2006

29 Jun 2006
SYARIKAT TEKSI TENTUKAN TAMBANG

Tambang permulaan perjalanan sebanyak $2.40 tidak berubah sejak 12 tahun lalu. Ia sepatutnya dinaikkan kepada $2.60 pada 1998, tetapi dibatalkan kerana kemelesetan ekonomi. Tambang permulaan perjalanan dijangka dinaikkan 10 sen kepada $2.50. Bayaran tambahan pada waktu sibuk dijangka berganda.

Pada pendapat saya, saya setuju bahawa perubahan pada tambang teksi akan menjejas pendapatan seseorang drebar. Tambang teksi tidak dikawal pemerintah. Oleh itu, syarikat teksi yang mengawal tambang ini. Saya rasa menaiki sebuah teksi sangatlah mahal jika dibandingkan dengan bas ataupun pengangkutan gerak cepat(MRT). Walaubagaimanapun, tambang teksi akan menjejas pendapatan pemandu itu. Dengan ini, saya rasa tambang teksi sekarang agak memuaskan.

BAHASA MELAYU <33 ;

DIA :D
<3
Assalammualaikum.
Peace be upon you(:

HASLINDA
nur haslinda binte juwaini
sekolah menegah crescent
1g1 '05 2g1 '06
07sifar2sembilan2
sayang AISYAH
islam <3
gemar BERCAKAP(:
selalu AWAL
Image hosting by Photobucket

selamat datang(:

Selamat datang ke blog bahasa melayu saya. Inilah pendapat dan pandangan saya bagi artikel-artikel di dalam Berita Harian(: Saya ingin meminta maaf jika pendapat saya tentang apa-apa perkara di dalam blog ini menyakitkan hati anda. Dari sini, selamat datang ke blog saya and sudilah membacanya:D

KAWAN <3

friendname

PEKIK-