http://www.one.org
ILYY(:
Tuesday, June 27, 2006

23 Jun 2006
PERKUAT MOTIVASI DIRI, SEMANGAT MELALUI GRAFITI

'Saya lihat hip hop kini dekat dengan hati para pelajar jadi saya rasa ia sesuai digunakan kerana mereka memang meminati budaya itu,' kata Encik Sukaimi Kegan, guru Sekolah Menengah Siglap.

Pada pendapat saya, ia adalah idea yang sangat bagus untuk membantu pelajar yang bermasalah memalui sesi mentoring. Dengan ini, pelajar-pelajar itu dapat menunjukkan daya kreativiti mereka dan juga bakat mereka. Grafiti memboleh seseorang pelajar itu meluahkan perasaan mereka. Kata seorang pelajar di Sekolah Menegah First Toa Payoh, beliau sebenarnya takut menyembur cat ke tembok. Dengan sokongan kawan-kawannya dan mentor, beliau rasa lebih yakin terhadap diri sendiri dan minat beliau dalam grafiti mula menimbul.

Melaui grafiti, bukan sahaja seseorang itu dapat menunjukkan bakatnya tetapi dia dapat meningkat keyakinan seseorang itu(:

BAHASA MELAYU <33 ;

DIA :D
<3
Assalammualaikum.
Peace be upon you(:

HASLINDA
nur haslinda binte juwaini
sekolah menegah crescent
1g1 '05 2g1 '06
07sifar2sembilan2
sayang AISYAH
islam <3
gemar BERCAKAP(:
selalu AWAL
Image hosting by Photobucket

selamat datang(:

Selamat datang ke blog bahasa melayu saya. Inilah pendapat dan pandangan saya bagi artikel-artikel di dalam Berita Harian(: Saya ingin meminta maaf jika pendapat saya tentang apa-apa perkara di dalam blog ini menyakitkan hati anda. Dari sini, selamat datang ke blog saya and sudilah membacanya:D

KAWAN <3

friendname

PEKIK-