http://www.one.org
ILYY(:
Tuesday, June 13, 2006

12 Jun 2006
DOMPET LESAP KERANA ASYIK MAIN DI ARKED

Seorang remaja yang asyik bermain di arked hilang dompetnya. Apabila ia diseluk saku pun tidak dihiraukannya. Ia dipercayai bahawa seorang lelaki telah mencuri dompetnya apabila dia bermain di arked, Jurong Point. Apabila remaja itu sudah habis bermain baru dia tersedar. Dia ternampak lelaki yang terbabit tetapi gagal mengejarnya.

Di dalam dompetnya ada EZ-link card bernilai $7 dan $10. Suspek dikatakan setinggi 1.65 meter, berambut panjang hingga ke bahu dan dilihat memakai kemeja-T berwarna hitam dan berseluar jean.

Saya rasa semua orang yang bermain di arked haruslah berhati-hati kerana ia adalah tempat yang sangat bising dan ramai orang di sana. Bagi mereka yang bermain permaianan yang mempunyai banyak pergerakan, pastikan bahawa barang-barang di dalam kocek kamu tidak terjatuh. Oleh kerana ini, kita haruslah berhati-hati dan menyimpan barang-barang kita dengan selamat supaya tidak dapat dicuri orang.

BAHASA MELAYU <33 ;

DIA :D
<3
Assalammualaikum.
Peace be upon you(:

HASLINDA
nur haslinda binte juwaini
sekolah menegah crescent
1g1 '05 2g1 '06
07sifar2sembilan2
sayang AISYAH
islam <3
gemar BERCAKAP(:
selalu AWAL
Image hosting by Photobucket

selamat datang(:

Selamat datang ke blog bahasa melayu saya. Inilah pendapat dan pandangan saya bagi artikel-artikel di dalam Berita Harian(: Saya ingin meminta maaf jika pendapat saya tentang apa-apa perkara di dalam blog ini menyakitkan hati anda. Dari sini, selamat datang ke blog saya and sudilah membacanya:D

KAWAN <3

friendname

PEKIK-